Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yamaç sayısı 4’ten bir küme olmayan kuut yalnızçlı binalar muhtevain yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Yangın bapsı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne ulaşmasını engelleyen soğuk sıcak yangın contası.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli iyi ise buna bentlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra eder peşışını getirmektedir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı sadık itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü Dal gestaltsında kullanılır. Korku anında ihtiyaç mahsus bu aparat epey fonksiyonel ve mükemmel olmalıdır.

Peki yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne denli müddet alevlerin ve tütünın yayılmasını engelliyor?

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla kullanım sahaından yarar edinmek amacı ile meydana getirilen, en lüks 100 koca kapasiteli ve meyan kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta zat adetsına rabıtalı olarak merdiven oylumluliği ayarlanmalıdır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil edinmek, projenize şayan boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı uydurmak kucakin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Ancak süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda yek yangın çıkışı ve yangın merdiveni binalması mecburi olarak onaylama edilmektedir.

Yangın Sızdırmazlığı: Yangın bapları, Yangın çıkış kapısı istanbul yangın sırasında alevlerin ve tütünın intikalini engellemek muhtevain özel olarak tasarlanmıştır. Yangın esnasında bapnın sızdırmaz olması, yangının vesair odalara yahut binalara yayılmasını engeller.

Yalnızca kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını sağlamlar.

Yangın ve müstacel gestalt anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da söyleyiş edilen bu kanat bazı modellerde alışılagelen kapı koluna nüsha. 

Report this wiki page